Сша штат Монтана биография фільми особисте життя відомих людей фільмографія дні народження відомих людей Сша штат Монтана

Браян Де Пальма: культові трилери відомого режисера

Сейчас читают: 403
womo.ua

Браян де Пальма — відомий американський кінорежисер, який працює в кіноіндустрії понад 60 років. Його кар’єра режисера почалась з 1960 року і триває дотепер.

Адже не так давно в ЗМІ з’явилася інформація, що Браян де Пальма зніме фільм жахів за справою Харві Вайнштейна. 11 вересня 2024 року режисерові Браяну Де Пальмі виповнилося 84 роки.

На честь його дня народження пропонуємо згадати деякі з його найбільш памятних фільмів. Читайте також: Кріс Коламбус: найкращі фільми режисера, що створив Різдво 5 кращих трилерів, знятих режисером Браяном Де Пальмою Керрі Carrie, 1976 Екранізація однойменного твору Стівена Кінга.

У фільмі розповідається про дівчинку Керрі, яка страждає від насильства в школі та вдома. Обличчя зі шрамом Scarface, 1983 Культовий фільм американського режисера Браяна Де Пальми, який розповідає про Фделя Кастро, якого вигнали з Куби разом зі своїми політичними противниками злочинців і наркоманів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA