Україна книги рецензия кіно куди піти у вихідні дозвілля Україна

Реальна історія, що надихнула на створення «Графа Монте-Крісто»

Сейчас читают: 372
womo.ua

З виходом нової екранізації «Графа Монте-Крісто» кіномани з усього світу знову поринають у захопливу історію про любов, зраду та помсту.

Але чи знали ви, що за цим видатним романом Олександра Дюма стоїть реальна історія людини на ім’я Франсуа Піко? Його доля не менш драматична та вражаюча, ніж пригоди самого графа. Франсуа Піко: від шевця до несправедливо ув’язненого На початку XIX століття Франсуа Піко був звичайним шевцем у Франції.

Його життя було простим, але щасливим, поки в 1807 році його несправедливо звинуватили у шпигунстві на користь Англії. Без належного суду та доказів, його ув’язнили у фортеці Фенестрель, де він провів сім довгих років. Таємничий скарб і новий початок У в’язниці доля звела Піко з італійським священником, який перед смертю розповів Франсуа про захований скарб.

Священник довірив цю таємницю Франсуа, сподіваючись, що багатство буде використане на благо. Після звільнення у 1814 році, Піко знайшов скарб і став власником величезного багатства. Помста, що стала сенсом життя Замість того, щоб почати нове життя, Франсуа вирішив помститися тим, хто зруйнував його життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA