домашні улюбленці догляд за тваринами

Крім кішок і собак: тварини, яких можна тримати навіть у невеликій квартирі

Сейчас читают: 551
hochu.ua

Проте окрім кішок та собак ви можете поселити у себе вдома когось із списку, який опублікував портал Love to know pets. Небагато корисної інформації та рекомендації про утримання і ви зможете легко ужитися зі своїм новим сусідом.

Читати також 7 дивовижних фактів про собак, які змусять вас по-іншому подивитися на свого улюбленця Занадто великий акваріум утримувати в квартирі нераціонально, а ось невеликий акваріум із маленькими яскравими рибками порадує душу.

І в акваріум можна поселити не тільки рибок, а й креветок, равликів та інших мешканців. Крім того, ви можете створити свій цікавий підводний світ за допомогою різноманітного декору.Папуг досить легко утримувати навіть у невеликій квартирі.

Але деякі види папуг вимагають занадто багато уваги і люблять контактувати з людиною, щоб бути щасливими. Якщо ви постійно відсутні вдома, то у папуг може виникнути стрес від самотності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA