дизайн ремонт Тренд інтер'єр

Інтер'єр кухні: 4 застарілі прийоми, від яких варто відмовитися у 2023 році

Сейчас читают: 388
hochu.ua

Якщо ж говорити про тенденції моди загалом, то сьогодні дизайнери у всіх сферах дотримуються лаконічності, базових відтінків, мінімалізму.

Створюючи інтер'єр, пам'ятайте, що ви створюєте його не на місяць або рік, а мінімум на кілька років. Читати також Для ідеального відпочинку та сну: які кольори підходять для спальні, а яких варто уникати Вже минув той час, коли для оформлення робочої зони вибирали плитку з натюрмортами, посудом та різними написами.

Сьогодні у моді лаконічність, мінімалізм, стриманість. Мало того, що плитка з малюнком не в моді, вона вам ще й швидко набридне.І хоча зараз продаються дуже стильні сучасні мийки для кухні з нержавіючої сталі, все ж цей тренд залишився в минулому.

Сьогодні в моді мийки з кераміки, граніту та інших матеріалів. Можна знайти доступну за ціною модель, яка виглядатиме сучасно та стильно.До барних стійок в принципі є питання, але якщо ви і плануєте цю конструкцію в сучасному інтер'єрі, то краще відмовитися від варіанта напівкруглої барної стійки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA