ремонт інтер'єр дім

Для ідеального відпочинку та сну: які кольори підходять для спальні, а яких варто уникати

Сейчас читают: 361
hochu.ua

Портал BestLife з посиланням на експертів зі сну підготував матеріал про найкращі кольори, які підійдуть для вашої спальні. Ці кольори сприяють розслабленню та сну.

Також експерти назвали відтінки, яких варто уникати. Читати також Що впливає на якість сну та які міфи існують навколо цього: досліджуємо тему сну з відомою сомнологинею Фото: UnsplashЗа словами експертів, цей колір має властивості заспокоювати, налаштовувати на сон, знижувати рівень стресу.

Це ідеальний колір для спальні. Якщо виберіть насичений темний синій колір, то він поглинатиме світло і створюватиме максимально розслаблюючу атмосферу.Фото: JenniferЦей приємний відтінок зеленого дуже часто рекомендують експерти зі сну для оформлення спальні.

Зелений відомий своєю заспокійливою властивістю. Це колір природи, розслаблення, гармонії. Ідеальним буде приглушений відтінок зеленого, наприклад, відтінок "шавлії".Фото: Pixel-ShotАромат лаванди, як і її колір, сприяють розслабленню, тому експерти зі сну рекомендують пофарбувати стіни в спальні в якийсь із відтінків лавандового.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA