маски для лица уход за кожей лица

Красуня за одну ніч: 4 поради для краси твого обличчя

Сейчас читают: 104
liza.ua

Наносити масочки на обличчя – це не просто частина б’юті-ритуалу. Це – чудовий спосіб, щоб відпочити після важкого робочого дня.Давай краще розглянемо інноваційні косметичні поради для твоєї краси від іспанських експертів.Шукай у масках для очищення шкіри обличчя не лише компоненти для видалення забруднень, а й активні компоненти, що протидіють першим ознакам старіння, відновлюють шкіру.

Одним з таких елементів є лецитин: він надає шкірі оксамитового відчуття, зміцнює її захисні функції.Крім цього, зверни увагу на зволожуючі компоненти.

Вони обов’язково повинні бути присутні у складі масочки для обличчя. Процес очищення так чи інакше сушать твою шкіру, забирає вологу.

Саме тому обирай формули зі зволожуючими інгредієнтами, тоді масочка не лише очистить шкіру, а й пом’якшить та розгладить, навіть омолодить за рахунок відновлення водного балансу.Порада від редактора: використовуй маску для обличчя OIL TO MILK від #Instagood, якщо хочеш швидко відновити та очистити шкіру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA