Алла Костромичева красота Мода социальный проект Алла Костромичева

#красаврятуєсвіт: соціальні постери з напівоголеними моделями викликали фурор у метро

Сейчас читают: 773
cosmo.com.ua

На станції київської «підземки» «Лук`янівська» відкрився модний арт-простір від проекту «Супер Топ-модель по-українськи» (Новий канал) «Краса врятує світ» — це не порожні слова, а потужний слоган «Супер Топ-моделі по-українськи».

Ця ж ідея лежить в основі соціальних постерів, якими Новий канал прикрасив київську станцію метро «Лук`янівська», перетворивши її на арт-простір.

Тепер кожен житель або гість Києва, який спуститься в метро, зможе подивитися в очі учасницям проекту і замислитися про зміни в житті.

Проект закликає кожного з нас змінити модель своєї поведінки по відношенню до планети, її ресурсів, одне до одного. — Ми вклали в акцію ідеї гендерної рівності та важливості здоров`я — фізичного та психологічного — як планети, так і людини! — наголошує гендиректорка Нового каналу Ольга Задорожна. — Багато хто досі вважає, що моделі — мовчазна красива картинка, у нас же інша позиція.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA