Супермодель по-украински супермодель новый канал

#красаврятуєсвіт: соціальні постери з напівоголеними моделями викликали фурор у метро

Сейчас читают: 744
liza.ua

На станції київської «підземки» «Лук’янівська» відкрився модний арт-простір від проекту «Супер Топ-модель по-українськи» (Новий канал).«Краса врятує світ» – це не порожні слова, а потужний слоган «Супер Топ-моделі по-українськи».

Ця ж ідея лежить в основі соціальних постерів, якими Новий канал прикрасив київську станцію метро «Лук’янівська», перетворивши її на арт-простір.

Тепер кожен житель або гість Києва, який спуститься в метро, зможе подивитися в очі учасницям проекту і замислитися про зміни в житті.

Проект закликає кожного з нас змінити модель своєї поведінки по відношенню до планети, її ресурсів, одне до одного.– Ми вклали в акцію ідеї гендерної рівності та важливості здоров’я – фізичного та психологічного – як планети, так і людини! – наголошує гендиректорка Нового каналу Ольга Задорожна. – Багато хто досі вважає, що моделі – мовчазна красива картинка, у нас же інша позиція.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA