війна новини Віталій Козловський

"Козаченько слово тримає": Віталій Козловський відправився на фронт "утилізувати ворогів"

Сейчас читают: 710
hochu.ua

Попри недовіру шанувальників, Віталій Козловський все ж вирушив на фронт. Не так давно виконавець з'явився до військкомату, а вже за тиждень артист з'явився у військовій формі та зі зброєю в руках.

Де зараз перебуває виконавець і куди вирушить воювати — деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Віталій Козловський підтвердив новину, що вступив до лав ЗСУ.

Артист опублікував відео в stories і зазначив, що війна внесла свої корективи, тому він змушений був змінити мікрофон на зброю.Усім привіт, друзі.

Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя — це справжня зброя, якою можна утилізувати ворога,— прокоментував артист. Читати також Віталій Козловський натякнув, що його мама підтримує російську агресію (ВІДЕО) Судячи з усього, зараз Віталій Козловський перебуває на навчаннях у Гостомелі, Київська область.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA