війна в Україні новини шоубізнес Віталій Козловський

Віталій Козловський показав свої тренування на полігоні у ЗСУ (ВІДЕО)

Сейчас читают: 111
hochu.ua

Популярний український співак Віталій Козловський показав своїй аудиторії, як проходять його дні у лавах ЗСУ. Артист записав відео з полігону, де якраз проводилися бойові тренування.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Віталій Козловський отримав повістку до військкомату, але фанати не вірять, що артист піде воювати 38-річний Козловський показав, наскільки вміє вправлятися зі зброєю.

Шанувальники висловили захват своїм кумиром.Полігон – це можливість вивчити зброю, навчитися нею користуватися, розраховувати на побратимів, що б не сталося,- підписав ролик Віталій.Зауважимо, що після широкомасштабного вторгнення, знаменитість активно допомагав Україні, влаштовуючи благодійні концерти.

Окрім того, Козловський донатив на ЗСУ.13 червня артист розповів, що отримав  бойову повістку, а вже 21 червня повідомив, що отримав військовий квиток і форму.Я офіційно став військовим, адже маю свій військовий квиток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA