Бумбокс війна війна в Україні новини

Андрій Хливнюк показав, як змінився за час на фронті: рідкісне фото з передової

Сейчас читают: 115
hochu.ua

Український музикант, лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк показав рідкісне фото, зроблене на фронті. З початку повномасштабної війни артист намагається поєднувати дві сфери діяльності - як військовий він служить пілотом ударного дрона, а повертаючись на сцену - проводить благодійні концерти для збору коштів на ЗСУ.На своїй сторінці в Instagram Андрій Хливнюк показав, як змінився за минулі 16 місяців.

Музикант і військовий розмістив знімок із передової, на якому зображений у військовій формі та в касці.16 місяців перегонів за існування української нації та держави!

Честь знати справжніх! Вічна пам'ять полеглих за майбутнє дітей у європейській родині гідних людей! Рядовий Хливнюк Андрій Володимирович,- підписав знімок Андрій Хливнюк.Фото: @andriihorolskiКоли саме було зроблено світлину - невідомо, адже зараз лідер гурту "Бумбокс" займається волонтерською діяльністю.

Приміром, нещодавно він пригнав в Україну нові автомобілі для фронту, які придбав його фонд.Фото: @andriihorolskiНагадаємо, нещодавно до лав ЗСУ потрапив ще один артист - Віталій Козловський.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA