Джонні Депп актор день народження

Джонні Деппу - 60! На свій ювілей зірка відправився відриватися у Стамбул (ФОТО)

Сейчас читают: 807
hochu.ua

Згідно зі статтею в американському виданні People, у свій день народження Депп не став влаштовувати гучну вечірку. Натомість скромно повечеряв у стамбульському ресторані в компанії найближчих друзів - колег-музикантів з гурту Hollywood Vampires, з якими грає від 2015 року.

Серед них - Еліс Купер, учасник Aerosmith Джо Перрі та Томмі Генріксен. Читати також Мішина потрапила у курйозну ситуацію з відомим футболістом: "Я - українська акторка.

Може прискоримо процес?" Великої грандіозної вечірки не було. Він відсвяткував у Стамбулі свій день народження. Він повечеряв зі своїми товаришами за гуртом.

Це була скромна вечеря у Стамбулі, де вони грали, - повідомив інсайдер.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Помер ще місяць тому, а відомо стало тільки зараз: пішов із життя один із акторів "Титаніка" (ФОТО, ВІДЕО) Джерело додало, Депп уже не в тому віці, щоб влаштовувати вечірки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA