"Голос країни" війна

"Тут все банально": переможець "Голосу країни" розповів, чому Костянтин Меладзе вперто ігнорує війну в Україні (ВІДЕО)

Сейчас читают: 617
hochu.ua

Український співак і перший переможець телешоу "Голос країни" Іван Ганзера, в якого є серйозні порушення зору, розповів, чому продюсер і композитор Костянтин Меладзе понад рік не коментує повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Свою думку він висловив українському ведучому Ростиславу Калацинському для YouTube-канала Rostyslove Production. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Іван Ганзера познайомився з Костянтином Меладзе, коли брав участь у талант-шоу "Голос країни" у 2010 році.

Талановитий виконавець став переможцем, а Меладзе – був музичним продюсером шоу. За словами співака, працювати з таким метром було для нього за честь.

Читати також Стас Шурінс різко зник на піку популярності: чим зараз займається переможець Фабрики зірок-3 та улюбленець Меладзе На питання ведучого, чому продюсер, який багато років працював та жив в Україні, продовжує замовчувати кровопролитну війну, Ганзера наголосив, що Меладзе "чекає, чим усе закінчиться, щоб його життя не змінилося".Тут все банально – бізнес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA