місто Лондон зірки цікаві факти Королівська сім'я місто Лондон

Королева людських сердець: згадуємо історію життя, кохання та смерті принцеси Діани

Сейчас читают: 402
hochu.ua

Вона стала, мабуть, найулюбленішою і найпопулярнішою принцесою в історії, підкорила всіх своєю добротою і розбила серця мільйонів, коли пішла з життя...

Напередодні коронації Чарльза III ми пропонуємо вам згадати історію життя його першої дружини — леді Діани Спенсер. Як проходило дитинство принцеси, як вона познайомилася з майбутнім чоловіком, який розбив їй серце, як страждала від життя у дворі і як загинула — про це та інші цікаві факти з життя принцеси Діани читайте в нашому матеріалі.

Читати також Королівський спадок: 6 випадків, коли невістки леді Ді обирали її пам'ятні прикраси (ФОТО) Діана Френсіс Спенсер народилася 1 липня 1961 року.

Вона стала третьою донькою графа Джона Спенсера, який сподівався, що у нього з'явиться спадкоємець. Цікаво, що родовід її родини пов'язаний з віконтами Елторпа та Уїнстоном Черчиллем.Дитинство Діани не було щасливим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA