Скандал ресторан новини Анна Трінчер

Анна Трінчер вчинила скандал у ресторані в Мілані: що відомо

Сейчас читают: 447
hochu.ua

Співачка та блогерка Анна Трінчер, яка нещодавно відсвяткувала 22-річчя, завершила свою подорож до Мілана серйозним скандалом.

В останній день своєї поїздки артистка посварилася з офіціанткою місцевого закладу. У чому була причина конфлікту і чим він закінчився - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instgaram Анна Трінчер розповіла, що пішла з подругами до ресторану, який вирізнявся з-поміж інших своєю концепцією.

Дівчата обрали заклад, де відвідувачі платять по 30 євро, після чого замовляють будь-які позиції з меню. Однак виявилося, що артистка з подругами були необізнані, що за ті страви, які вони не доїли - доведеться додатково заплатити.Перед тим, як замовляти ми запитали в офіціанта про їхню систему оплати та правила, щоб знати точно, що можна, а що ні.

Ми замовили страви, поїли дуже смачно. Залишилася одна порція ролів і трохи їжі. Вийшла офіціантка і каже, що ми будемо змушені заплатити за те, що залишилося.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA