противопоказания

Кому не можна молоду картоплю і чим вона небезпечна

Сейчас читают: 574
liza.ua

Ну хто не любить молоду картоплю, заправлену вершковим маслом і кропом? Це ж одна з головних страв літнього сезону. Однак популярна трапеза підходить далеко не всім.

Дізнайся, кому протипоказана молода картопля, чим вона корисна, як її вибирати та готувати.Оскільки коренеплід вирощують в прискореному темпі, щоб встигнути в сезон, в ньому може бути підвищена кількість нітратів.

Найбільше їх міститься в шкірці. Проте в той же час саме ця частина є максимально корисною через високу концентрацію корисних речовин.Якщо ти виростила овоч на городі або замовила у перевірених фермерів, тоді можна не прибирати всю шкірку, а готувати разом з нею.

Якщо ж картопля була куплена на ринку або в магазині, перед приготуванням рекомендується замочити її в холодній воді на 30 хвилин.Хоча молода картопля популярна серед більшості людей і в принципі найнебезпечнішим продуктом не є, але все ж деяким краще обмежити споживання або зовсім відмовитися від нього.Не рекомендується зловживати картоплею людям з

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA