книги що читати освіта видавництво "Ранок" читання вибір редакції

Естетика кольорових зрізів: книжки, що закохують з першого погляду

Сейчас читают: 975
womo.ua

Є два типи людей: одні вважають, що в книзі головне — сюжет, ідея та доступність; інші ж цінують естетику та зовнішній вигляд книги.

Вони вважають, що кольорові зрізи є важливим елементом оформлення, який додає виданню вишуканості та стилю. Якщо ви належите до другої категорії та хочете зробити свою бібліотеку яскравішою, пропонуємо вам добірку книжок з кольоровими зрізами від видавництва «Ранок».

Тут ви знайдете книжки на будь-який смак: історії кохання, шалені пригоди, детективи, дитячі книжки та багато іншого. «Срібний снігопад» Лаура Вуд Вік: 16+ Книга зі срібним зрізом, що підкреслює її елегантність та стиль.

Неймовірно атмосферна історія про дорослішання, про мрії юності та їхнє втілення, про фантазії та реальність і про наполегливу жагу діяти заради мети.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
В Еміратах наші жінки не отримують жодного цента підтримки: телеведуча та амбасадорка першого українського закладу “YOY” Василіса Фролова про годування шейха, гостювання Олени Зеленської, номінації у womo.ua /7 месяцев назад
hochu.ua
Від першого побачення до звинувачень в аб'юзі: історія кохання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта hochu.ua /8 месяцев назад
hochu.ua
Від першого побачення до звинувачень в аб'юзі: історія кохання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта hochu.ua /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA