Сша Skims колекція Сша

Кім Кардаш’ян представила колекцію білизни для людей з особливими потребами

Сейчас читают: 313
womo.ua

Бренд одягу Кім Кардаш’ян Skims випустив нову лінійку продуктів Adaptive Collection, як розширення популярної колекції Fits Everyone, для людей з обмеженими можливостями.

Про це повідомляє Marketing Media Review. Колекція складається з чотирьох фірмових моделей Skims у чотирьох нейтральних кольорових рішеннях.

Дизайн віддає перевагу простоті використання для людей з обмеженими можливостями. Вони мають плоскі застібки на гачки, розташовані спереду та з боків одягу, які ледь видно під одягом, а також запобігають тертю та заїданню, які можуть супроводжувати блискавки, магніти та липучка. «І я, і Кім відкрито заявляли про місію Skims щодо встановлення нового стандарту інновацій, якості та інклюзивності з моменту запуску бренду в 2019 році, і ми поділяємо високі очікування, які покладає на нас наше співтовариство.

Ми також виявили прогалину на ринку, щоб запропонувати адаптивні рішення, які не тільки доступні та прості у носінні, але також надзвичайно зручні, елегантні та доступні в асортименті відтінків та розмірів», — каже співзасновник та генеральний директор Skims Єнс Греде.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA