люди Etnodim

Код нації: Etnodim презентує художню колекцію вишиванок

Сейчас читают: 812
cosmo.com.ua

Казимир Малевич, Олександра Екстер, Іван-Валентин Задорожний, Олександр Саєнко, Іван Приходько, Юлія Гушул, Ганна Собачко-Шостак, Василь Корчинський – герої нової колекції головного українського бренду вишиванок Etnodim.

Вишиванки завжди говорили про почуття та цінності українців: Дерево життя, родючість землі, чоловічу і жіночу сили. Час іде, цінності залишаються, але вони набувають нових образів і сенсів.

Etnodim створює вишиванки нашого часу і своїми орнаментами говорить про сучасну Україну. В колекціях бренду є вишиванки, присвячені Розстріляному Відродженню, Криму, Квітам України, київським каштанам і унікальній українській мозаїці.

Нині Etnodim презентує нову історію, натхненну Мистецькою спадщиною України. У ній відроджуються і знаходять нове, сучасне прочитання мотиви й візерунки, закарбовані в генетичній памʼяті кожного українця – роботи художників, які прославляли і продовжують прославляти нашу країну у світі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA