Кейс довіри: як соціальна ініціатива допомогає українцям

Сейчас читают: 284
womo.ua

Perekhid Outdoor – власник мережі носіїв зовнішньої реклами вже 25 років знаходиться на ринку України. Редакція WoMo поспілкувалась з Андрієм Безпалим й Максимом Сівченко та розпитала про успішні кейси допомоги ЗСУ, як насправді працює зовнішня реклама та чому для українського бізнесу важлива соціальна складова  Ще за часів фараонів єгиптяни використовували папірус для виготовлення рекламних повідомлень і настінних плакатів.

На руїнах Помпеї та стародавньої Аравії були знайдені комерційні повідомлення та політичні кампанії. Настінний живопис у комерційних цілях є одним із проявів найстаршої рекламної форми, яка присутня донині.

Минулого року Перехід Аутдор створили цікавий соціальний проєкт на підтримку ЗСУ, а цьогоріч компанія допомагає фонду «Наші діти», але не просто допомогає, також вона дозволяє кожному рекламодавцю автоматично стати соціально задіяним у великій справі.  Акція на підтримку ЗСУ та довіра  Андрій Безпалий, директор Perekhid Outdoor З початком повномасштабного вторгнення, у нас як і у багатьох компаній все зупинилось.

З лютого по травень усі сиділи без роботи, але не через те, що не хотіли працювати, а тому, що рекламодавці опинились у такому ж становищі як і всі українці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA