FAVBET війна росії з україною

Як бізнес став підрозділом благодійного фонду: Кейс компанії Favbet

Сейчас читают: 521
womo.ua

Група компаній Favbet перетворилася на підрозділ благодійного фонду Favbet Foundation. Як говорять у компанії, цей фонд не зовсім звичайний бо не збирає гроші у спонсорів,  а 90% коштів, якими розпоряджається – це власні ресурси компанії.   «Перераховуємо на рахунок ЗСУ частину від усіх депозитів, і, таким чином, кожен наш клієнт допомагає наблизити перемогу.

Загалом 95% проектів зараз орієнтовані на допомогу країні та армії», — каже куратор благодійного фонду Favbet Foundation Маріанна Ковеня.

За її словами, у житті «до війни» робота Favbet Foundation була зосереджена на розвитку екосистеми позитивного впливу в суспільстві та створенні умов для поколінь, які змінюватимуть країну.

У житті «після» пріоритет не змінився, але вимушено змінився фокус – сьогодні 95% проектів фонду спрямовані на допомогу країні та вимушеним переселенцям, на підтримку армії та реабілітацію поранених воїнів.  Допомагай усім, чим можеш Війна зосередила увагу багатьох на дійсно важливих речах і нагадала про те, що, зрештою, оцінюють вчинки, а не слова. «Компанія має чимало проектів, про які ми не говоримо в публічному полі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA