місто Київ ГО «Землячки» місто Київ

Ініціатива для підтримки жінок на фронті

Сейчас читают: 363
womo.ua

 ГО «Землячки» разом з мережею б’юті-барів G.Bar та квітковою фермою Villa Verde створили ініціативу для підтримки жінок на фронті та збирають кошти на пошиття жіночої тактичної літньої форми.  28 квітня  2023 року, Київ, мережа б‘юті-барів G.Bar та квіткова ферма Villa Verde об’єдналися, щоб долучитися до збору громадської організації “Землячки” на пошиття жіночої тактичної літньої форми.

В армії України служить понад 60 000 жінок. ГО «Землячки» з початку повномасштабної війни підтримує жінок на передовій, забезпечує амуніцією, взуттям, гуманітаркою, шиє форму з урахуванням жіночої фізіології та розповідає про життя і побут захисниць.

28 та 29 квітня квіткова ферма Villa Verde надає нарциси на благодійній основі, своєю чергою мережа б‘юті-барів G.Bar розміщує букети у своїх салонах та пропонує клієнтам долучатися до збору.

Гроші від продажу цих букетів будуть передані на пошиття тактичної літньої форми для жінок-військових. Також, клієнти G.Bar, які придбають букет, зможуть висловити свою подяку та підтримку захисницям, підписавши особисту листівку, що буде передана разом з формою на передову. ГО «Землячки» займається підтримкою жінкам-військовим, відправляючи захисницям жіночу військову форму (яку шиють самостійно), необхідну амуніцію, жіночу гуманітарку на волонтерських засадах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA