астрологія езотерика події

Ретроградний Меркурій 23 серпня: як підготуватися до цієї події

Сейчас читают: 527
hochu.ua

Астрологічні прогнози попереджають про негативний вплив ретроградного Меркурія на знаки Зодіаку. У період з 23 серпня по 15 вересня 2023 року ця планета перебуватиме у ретроградній фазі у знаку Діва.

Про астрологічні наслідки цього аспекту розповіла експерт з астрології Марина Скаді.За словами астролога, у цей період можуть виникнути складнощі з документами, можливі скасування або затримки рейсів, а також інші неприємні технічні події.

Деякі люди можуть відчути страх перед втраченими можливостями. Читати також Щасливий серпень 2023: астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку сильно пощастить Однак є і позитивні сторони ретроградного Меркурія.

Вплив цієї планети у знаку Діви сприятиме збереженню майна та примноженню ресурсів завдяки посидючій та рутинній роботі. Області, пов'язані з обміном, покупками, продажами та розрахунками, будуть приносити добрі результати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA