астрологія езотерика події

Рідкісний Чорний Молодик "осяє" нашу землю 16 серпня. Чого чекати від цієї події та як до неї підготуватися?

Сейчас читают: 334
hochu.ua

Наближається останній Молодик цього літа. Астрологи запевняють, що ця подія буде дуже особливою, адже цього разу вона збігається з Чорним Місяцем, також відомим як Ліліт.

Про те, чого варто побоюватися і як поводитися в цей період, читайте в нашому матеріалі. Читати також Ретроградний Меркурій 23 серпня: як підготуватися до цієї події Молодий місяць пройде у знаку Лева за київським часом.

Про це повідомляють на порталі unian.net. Однак його вплив буде відчутним за 3 дні до цієї дати та ще 3 дні після неї.Молодик — це момент почату, але розпочинати нові справи слід з обережністю, адже енергія Місяця та енергія людини знаходяться в нульовій точці.

Загальний стан людини стає менш стабільним. У цей час ризик загострення хронічних захворювань збільшується, а рівень емоцій та настрою може зазнавати стрибків.У серпні 2023 року Чорний Місяць — Ліліт — оточить Молодик.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA