Украина школа освіта Украина

Як підготувати дитину до школи: чекліст для батьків

Сейчас читают: 705
hochu.ua

Експерти склали 14 дієвих порад, які допоможуть підготувати вашу дитину до школи. Отож, починайте вже! Раніше ми писали, як цікаво проводити літнє дозвілля, а тепер розкажемо, як попередити стрес 1 вересня і подальшого навчання за партами або он-лайн.Щоб дитина не стресувала, коли чує про школу, а мала бажання туди іти, потрібно її правильно зацікавити, пише osvitoria.media.

Аби допомогти в цьому питанні усім батькам України, освітяни разом із фіналістом премії Global Teacher Prize Ukraine 2020 Андрієм Олійникомрозробили практичні поради, що сприяють натхненному і радісному навчанню школярів.

Читати також 7 правил “не можна” для дітей: поради Дмитра Карпачова Перше важливе завдання батьків — зняти страх дитини перед школою.

Отож, потрібно створити позитивний імідж школи. Дитина буде хотіти вчитися і чекатиме 1 вересня, якщо розумітиме, що в школі цікаво, весело, будуть нові друзі та дуже хороша вчителька.Дитина має розуміти, що вчитель — це наставник, який допомагає, пояснює і розповідає цікаві пізнавальні речі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA