здоров'я кар'єра розвиток натхнення успішна жінка

Світлана Керимова: Я вчуся наповнювати сенсами власне життя і цінувати кожну мить

Сейчас читают: 758
womo.ua

Світлана Керимова, експерт в області жіночої освіти, власник освітньої компанії Woman Insight в ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про власний шлях успішної жінки та поділилася секретами щастя.  Вибір, який кардинально змінив життя   Вибір, який  змінив моє життя це — виключити “жертву” та взяти на себе відповідальність за власне життя.

Цю історію я розповідаю своїм студентам. Коли мені було 27 років, я залишилася одна з двома маленькими дітьми. Саме тоді я зрозуміла, що мені необхідно припинити скаржитися, ображатися та критикувати, треба повірити в себе і йти вперед.

Наступним кроком було віднайти своє покликання. І я знайшла — ділитися знаннями, адже в мене є суперсила — складні речі пояснювати простою мовою.

Я обрала головну тему свого життя — жіноча сексуальність та міжстатеві відносини.   З чого все почалося Все почалося з моєї потреби змінити своє життя на краще, я постійно мала проблеми з жіночим здоров’ям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA