Сила та свобода: Тіна Кароль у новій колекції українського бренду Lever Couture

Сейчас читают: 558
vogue.ua

Тіна Кароль у Японії стала голосом колекції всесвітньо відомого українського бренду Lever Couture, над якою працювали дизайнерка Леся Верлінг’єрі та креативний директор Lady Gaga і французького модного Дому Mugler Нікола Формікетті.

Спеціально для показу колекції співачка створила електронний мініальбом LELEKA. Ми публікуємо ексклюзивні кадри, зняті в Японії. "Голос Тіни Кароль – це справжній політ сили та свободи.

Щоб створити альбом, який стане фундаментом для показу цілої колекції, Тіна черпає натхнення у своєму корінні, втілюючи лейтмотиви та яскраві символи української культури у своєму виконанні", – коментує дизайнерка Lever Couture Леся Верлінг’єрі.

Альбом електронної музики LELEKA пронизаний українською етнікою та фольклором, а в облямуванні електронного почерку знакові пісні з музичної скарбниці України набули свого нового звучання.  "LELEKA — це послання підтримки всьому українському, це ворожіння на перемогу нашого народу", – говорить Тіна Кароль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA