Україна місто Лос-Анджелес телеканал Украина Оскар Україна місто Лос-Анджелес

Канал «Україна» влаштує для кіноманів ніч «Оскара»

Сейчас читают: 606
liza.ua

У рамках ексклюзивної прямої трансляції 93-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар»® у ніч з 25 на 26 квітня канал «Україна» проведе марафон.

Його ведучі Володимир Остапчук і Альона Вінницька розкажуть глядачам усі найцікавіші подробиці кінопремії, яка цього року пройде в новому форматі.Пандемія COVID-19 у світі змінила все.

З усім тим, телеглядачі зможуть стати свідками головної події у світовій кіноіндустрії. Ексклюзивна трансляція «Оскара»® на телеканалі «Україна» розпочнеться о 01:30.

Захід відбудеться на Юніон-стейшн, що в середмісті Лос-Анджелеса, а доповнять церемонію наживо з голлівудського кінотеатру «Долбі»® в центрі Голлівуд & Хайленд, а також супутніх майданчиків по всьому світу.Ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук і обличчя програми «Зірковий шлях» Альона Вінницька познайомлять глядачів зі стрічками-номінантами на «Оскар»®, а журналісти розкриють усі подробиці церемонії: розкажуть про нові правила кінопремії, нестандартну реалізацію церемонії,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA