Лайма Вайкуле співачка новини шоубізнес Віра Брежнєва Лайма Вайкуле

Віра Брежнєва виступила на сцені в росії - ЗМІ

Сейчас читают: 669
hochu.ua

Співачка Віра Брежнєва до 24 лютого 2022 року активно виступала в країні-агресорці, вона понад рік живе за кордоном і намагається назавжди розпрощатися зі своїм минулим.

Однак багато пропагандистських ЗМІ запевняють, що українка нещодавно виступила у росії за кругленьку суму. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Віра Брежнєва після початку повномасштабного вторгнення заявила про свою проукраїнську позицію.

Співачка у Польщі займалася благодійністю, записала дві україномовні пісні, а також закрила свій бренд косметики. Схоже, вона робить все можливе, щоб не бути пов'язаною із цією країною.

Читати також Віра Брежнєва розчулила соцмережі спільним фото зі старшою донькою: як виглядає 22-річна Соня Кіперман Російські ЗМІ пишуть, що Віра Брежнєва все ж таки має цілих два бізнеси в країні-терористці — косметика (Vera by Vera Brezhneva) і люксовий одяг бренду Myseasons.Більше того, знаменитість нібито виступає перед олігархами та може приїжджати на територію країни-агресора з корпоративами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA