ЗСУ війна в Україні Віталій Козловський співак

"Це зброя, якою можна утилізувати ворога": Козловський записав перше відео з фронту (ВІДЕО)

Сейчас читают: 311
hochu.ua

Популярний український співак Віталій Козловський відправився служити в ЗСУ. Артист поділився зі своїми підписниками першими кадрами з фронту.

Подробиці - в нашому матеріалі. Читати також Віталій Козловський отримав повістку до військкомату, але фанати не вірять, що артист піде воювати Стало відомо, що 38-річний співак Віталій Козловський, після отримання повістки, з честю пішов виконувати свій громадянський обов'язок.

Артист вирішив записати відео на якому він розповідає, що змінив одну зброю на іншу.Привіт друзі! Раніше моєю зброєю був мікрофон, тепер моя зброя - це справжня зброя, якою можна утилізувати ворога,- з гордістю сказав Віталій.Раніше артист показував свій військовий квиток, форму, каску та бронежилет.

Співак тоді пожартував, що раніше йому одяг підбирали стилісти, а тепер...Зауважимо, що Віталій Козловський став широко відомим на початку 2000-них, дякуючи популярному телешоу "Шанс".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA