Оля Полякова співачка шоубізнес Оля Полякова

Зняла кокошник і перетворилася у Диво-жінку: чому Оля Полякова докорінно змінила сценічний образ

Сейчас читают: 769
hochu.ua

Популярна українська співачка Оля Полякова в цьому році розпочала свій концертний тур Україною під назвою "Все буде добре". Артистка заявила, що більше не співатиме російськомовних пісень, тому наразі на виступах звучать виключно україномовні композиції.

Однак не тільки репертуар артистки піддався змінам, але і сценічний образ. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Якщо на початку своїй музичної кар’єри ми звикли бачити "суперблондинку", потім перед нами постала "королева ночі", то зараз – Диво-жінка.

Команда MÜ production створила нове вбрання для Олі Полякової. В коментарях її порівнюють із героїнею популярного в 90-х серіалу "Ксена - принцеса-воїн".

Читати також "У всіх змінилося життя": Оля Полякова відверто розповіла про кризу у стосунках з 60-річним чоловіком (ВІДЕО) Так, Оля може бути чимось схожа на Ксену, але нашим натхненням стала саме Диво-жінка - перша супергероїня, яка з’явилась у коміксах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA