YUNA-2023: артисти знову зібралися на одній сцені, щоб представити "Пісні незламної України"

Сейчас читают: 449
hochu.ua

16 червня у київському Жовтневому палаці (МЦКМ) відбулася 12-та церемонія Національної музичної премії YUNA. Вона пройшла під гаслом "Пісні незламної України".

Під час події було нагороджено артистів, які виграли цього року премії за підсумками голосування журі. Окремою частиною церемонії стало вручення спецнагород YUNA, які українським артистам присудив оргкомітет премії за їхній внесок у підтримку української культури та суспільства у 2022 році.Володарями спецнагород стали: Джамала — за масштабні міжнародні благодійні проєкти на користь України; Pianoбой — за серію концертів для української армії із залученням військових виконавців; KALUSH Orchestra — за гучну і переможну презентацію України на "Євробаченні 2022"; Олександр Пономарьов та Михайло Хома — за серію успішних музичних колаборацій; MONATIK — за "ART-оборону", перший попальбом, який вийшов під час повномасштабної війни; Тіна Кароль — за благодійність та меценатство; Артем Пивоваров — за альбом "Твої Вірші, Мої Ноти" і популяризацію української поетичної спадщини у роки війни; Фонд співачки KAMALIYA — за створення нових благодійних організацій за межами України.

Читати також "Увесь прибуток ми перераховуємо на допомогу": Макс Барських перетворив свій концерт у Києві на благодійний Декілька артистів, чиї пісні (переможці були оголошені 18 квітня), отримали статуетки на сцені Жовтневого палацу.

Це гурт "Без Обмежень", KOLA, Енджі Крейда, Chico & Qatoshi, KARTA SVITU та SHUMEI.Учасниками концертної програми стали понад 10 українських виконавців: Євген Хмара, "Скрябін", Yurcash, SOWA, Енджі Крейда, KOLA, KARTA SVITU, Chico & Qatoshi, Без Обмежень, TVORCHI, Олександр Пономарьов та Михайло Хома, KAMALIYA, Марта Адамчук, Міла Нітіч, Dima Libra.Вперше були виконані

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA