війна в Україні новини шоубізнес

"Не хочу служити з невмотивованими": лідер гурту "Тартак" різко висловився про ухилянтів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 572
hochu.ua

Фронтмен гурту “Тартак” Олександр Положинський розповів про свою службу в українській армії. Рок-музикант поділився особистим баченням, що є для нього перемога України у війні з російським окупантом.

Читати також "Я намагаюся нейтралізувати людських істот": соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів про службу на передовій (ВІДЕО) Олександр Положинський став гостем популярного ютуб-проєкту Розмова.

В інтерв’ю із Сергієм Лиховидою музикант відверто зізнався, що думає про українських чоловіків, які будь-якими способами намагаються уникнути мобілізації, аби не нести свого громадянського обов’язку.

Артист заявив, що він хоче служити поруч із вмотивованими та свідомими громадянами.Я не хочу узагальнювати, але якби хто спитав мене, я, як військовослужбовець, хотів би служити поряд з тими людьми, які хочуть захищати свою Батьківщину, які розуміють свою відповідальність у цьому питанні, яким не байдуже майбутнє нашої країни, нашого народу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA