правильное питание диета быстрое похудение

Їмо та худнемо: топ-20 продуктів із від'ємною калорійністю

Сейчас читают: 657
cosmo.com.ua

Що б таке з`їсти, аби схуднути? Ні, це не жарт. Можливо, ти ще не в курсі, але існують продукти не тільки з низькою, але й від`ємною калорійністю.

Продукти з від`ємною калорійністю — це ті, на перетравлення яких витрачається більше енергії, ніж вони в собі мають. Різні овочі (крім крохмаловмісних), фрукти, зелень, спеції — усе це можна віднести до продуктів з від`ємною калорійністю.

Обирай свої улюблені та додай їх до щоденного меню, щоб отримувати задоволення від їжі без шкоди для фігури. Топ-20 продуктів із від`ємною калорійністю Овочі: усі зелені овочі морква буряк баклажани помідори листя салату шпинат Фрукти та ягоди: цитрусові яблука груші ананас папайя персик усі ягоди Трави та спеції: кріп петрушка базилік імбир кориця інші пряні та гострі спеції Варто зазначити, що кожен продукт змінює свою калорійність після термічної обробки. Наприклад сирий кабачок, смажений в муці на олії та запечений на грилі — це три різних за калорійністю страви, і ти можеш це контролювати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA