Кайли Дженнер волосы окрашивание Кайли Дженнер

5 хитрощів фарбування волосся в домашніх умовах від колористки Кайлі Дженнер

Сейчас читают: 962
cosmo.com.ua

Під час жорсткого карантину чимало українок зіткнулися із проблемою закриття салонів краси. Корені, які відросли, доводилося зафарбовувати вдома, а не в улюбленого колориста.

Ситуація із пандемією коронавірусу довела всім, що краще освоїти, як мінімум, базові навички догляду за собою. Як би сумно це не звучало, але ніхто не може сказати напевне, чи не доведеться нам у майбутньому знову залишатися вдома заради збереження здоров’я.

Тож пропонуємо прислухатися до порад відомої колористки, улюбленої стилістки волосся Кайлі Дженнер — Касонди Кейдинг. Вона безсумнівно знає усі хитрощі фарбування волосся в домашніх умовах! 1.

Завжди обирай світліший відтінок фарби. І не довіряй зображенню моделі і кольору її волосся на коробці. Краще знайти кольорове поле на задній частині, де вказано, який вигляд матиме фарба на певних відтінках волосся. «Так, ти зрозумієш, який вигляд матиме твоє волосся після фарбування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA