Кузьма Скрябин Шоу-бизнес трагедия Кузьма Скрябин

"Дельфіни": декодинг останнього кліпу Кузьми "Скрябіна" від кліпмейкера Тараса Голубкова

Сейчас читают: 999
hochu.ua

17 серпня — день народження одного з найбільш щирих українських артистів — Кузьми Скрябіна, якому б сьогодні виповнилося 52 роки.

До річниці Кузьми ми разом із режисером Тарасом Голубковим провели декодинг його філософського кліпу "Дельфіни", що вийшов за день до автокатастрофи, та розповіли, як саме знімалася остання робота.Однією з моїх перших робіт на старті кар’єри був lyric-відео для Тані Решетняк (Tayanna) та Лавіки під назвою "Я або вона".

До слова, у відео я навіть знявся сам, бо не було бюджету на акторів. І саме ця невелика робота стала поворотною для мене.Після прем'єри, коли я був за кермом, мені подзвонили.

Я підняв трубку, а там чоловічий голос сказав: "Привіт, це Кузьма. Я побачив лірик-відео для Тані Решетняк. Це круто, пропоную зустрітися".Після цього він додав: "Це Кузьма, той що Скрябін".Так відбулося моє знайомство з Кузьмою Скрябіним і розпочалася робота над "Дельфінами".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA