Україна місто Київ День Незалежності україна29 Україна місто Київ

Від Hurts до Pink Floyd: 10 кліпів світових музикантів, знятих в Україні

Сейчас читают: 692
cosmo.com.ua

Легендарні музиканти з усього світу приїздять в Україну не тільки на масштабні музичні фестивалі, а й для того, щоб зняти тут круті відеокліпи.

І, на нашу думку, їм це вдається – українські локації виглядають у кадрі дуже стильно та гармонійно. В День Незалежності України переглядаємо найкращі кліпи світових артистів, знятих в Україні. Nothing But Thieves – Sorry У кадрі: Троєщина, Виноградар та гітарист гурту LATEXFAUNA Костянтин Левицький Jorja Smith feat.

Stormzy – Let Me Down У кадрі: Жовтневий палац, Андріївський узвіз та міст на Трухановому острові Hurts – Wings У кадрі: Київ та українська травесті-діва Мадам Жу Жу Pink Floyd – Marooned У кадрі: Прип’ять Callum Scott – You Are The Reason У кадрі: Хрещатик, Національна опера, Майдан Незалежності, Софіївська площа Tame Impala – Let It Happen У кадрі: київський аеропорт «Бориспіль»  Avicii feat.

Rita Ora – Lonely Together У кадрі: Ботанічний сад імені Гришка, Рибальський міст та парк «Перемога» FOALS – What Went Down У кадрі:

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA