лайфхак рослини комарі

Дістали комарі? Посадіть цю рослину вдома й забудьте про їхнє набридливе дзижчання

Сейчас читают: 450
hochu.ua

Відлякати комарів від свого дому можна, вдавшись і до нестандартних методів. Наприклад, посадивши лемонграс. Ця багаторічна ароматична рослина з вічнозеленим листям є чудовим природним репелентом для мух та комарів.

Про це пише видання santeplus.Його вирощують у горщиках, використовуючи для посадки вологий та дренований ґрунт. Посадіть на поверхні землі насіння лемонграсу та до його проростання тримайте горщик у теплому та сонячному місці.

Бажано, щоб температура при цьому була в межах 20-25°C. Читати також Як приготувати вдома ефективний засіб проти комарів: 5 секунд - і проблеми нема (ВІДЕО) За досягнення лемонграсом висоти 15 см, варто пересадити рослину у новий горщик діаметром від 30 см.

На дні горщика помістіть шар глиняної гальки чи гравію, а потім присипте його субстратом, що має у своєму складі рівні частини ґрунту для горщика, садової землі та піску.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA