Сандра Буллок Сша смерть новини шоубізнес Сандра Буллок Сша

Помер 57-річний бойфренд Сандри Буллок: життя знаменитого фотографа забрала страшна хвороба

Сейчас читают: 824
hochu.ua

Оскароносна актриса Сандра Буллок втратила коханого. 57-річний бойфренд знаменитості, популярний у США фотограф Брайан Рендалл помер після кількох років боротьби з важким захворюванням центральної нервової системи.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Виявилося, Брайан Рендалл помер минулої суботи, 5 серпня, проте публічно його близькі вирішили повідомити сумну звістку лише через кілька днів після того, що сталося.

Перший час вони хотіли впоратися з втратою без зайвого галасу. Новину про смерть фотографа повідомило видання АВС News з посиланням на представника Сандри Буллок.Браян тримав у таємниці, що бореться з БАС, і ті з нас, хто піклувався про нього, зробили все можливе, щоб виконати його прохання.

Ми безмежно вдячні лікарям, які разом із нами долали цю хворобу, і неймовірним медсестрам, які стали нашими сусідами по кімнаті, часто жертвуючи своїми сім'ями, щоб бути з нами,- сказано в заяві.Фото: Getty Images Читати також Помер зірка серіалу "Breaking Bad" (ФОТО) Зазначимо, стосунки Сандри Буллок і Браяна Рендалла почалися ще 2015 року - пара познайомилася, коли чоловік працював фотографом на дні народження сина актриси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA