люди Концерт

Співачка Semyokhina презентувала альбом «Да ну тебя» разом з учасниками «Голосу Країни -11»

Сейчас читают: 768
liza.ua

13 травня відбувся закритий онлайн Квартирник артистки, де Semyokhina в дуеті з учасниками «Голосу країни 11» виконала пісні зі свого альбому «Да ну тебя».Такий формат Semyokhina обрала, бо зізнається, що під час її участі у «Голосі країни 11» учасники проекту стали її справжньою творчою сім’єю.«Да ну тебя» — дебютний альбом артистки, над яким вона працювала протягом року, та в який увійшли 10 пісень артистки.«Участь в проекті Голос в першу чергу дав мені розуміння того, що творчих людей манить  один до одного — це наче споріднення дух.

В нас з командою виникла ідея, провести особливу презентацію альбому — залучивши учасників “Голосу країни”. Ми зробили унікальні дуети.

Це був вечір наповнений творчою атмосферою».Підтримати співачку прийшли:Кола, Ірина Ебралідзе, Марія Рак, Саша Беляк, Денис Калітовський, Володимир Хоменко, Петро Чернишенко, Катерина Гладій, Андрій Смерека.Нагадуємо, що 1 червня відбудеться великий сольний концерт співачки Semyokhina у Caribbean club.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA