музыка премьера АЛЬБОМ новий альбом

Народна музика в міксі з сучасним саундом: Hutsul Planet випустили новий альбом "Весняні Думи"

Сейчас читают: 528
hochu.ua

Новий музичний реліз "Весняні Думи" від проекту з Коломиї руйнує стереотипи шоу-бізнесу! Проект із Коломиї Hutsul Planet, який позиціонує себе гуцульським проектом номер один у світі, презентує новий альбом.

Новинка уже доступна на всіх музичних стрімінгових платформах. На початку квітня Hutsul Planet випустив свій дебютний альбом "Музика Гір" (The Music Of The Mountains), опісля чого презентував в мережі три унікальні анімаційні історії про гуцулів та Гуцульщину.

Не минуло й двох місяців від першого релізу, як Гуцули представили свій другий альбом "Весняні Думи". Це по суті руйнує усталені норми шоу-бізнесу і випробовує абсолютно новий підхід до стратегії запуску музичних релізів.

Гуцули — люди особливі — творчі, вільні, не зв’язані жодними стереотипами чи рамками. Більше того, відкрию вам секрет: на 2021-ий у нас заплановано вихід ще й третього альбому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA