Святослав Вакарчук Alyona Alyona премьера дня украинская музыка Святослав Вакарчук Alyona Alyona

Прем’єра дня: Океан Ельзи та alyona alyona презентували пісню «Країна дітей» на вірші Сергія Жадана

Сейчас читают: 851
cosmo.com.ua

Сьогодні, 1 червня, Океан Ельзи та alyona alyona презентували спільну пісню під назвою «Країна дітей» на вірші відомого українського поета Сергія Жадана.  «Країна дітей» — присвята дітям України, які постраждали внаслідок війни на сході країни, збройних конфліктів, терактів.

Прем’єра до Міжнародного дня захисту дітей — це нагадування, що, перш за все, діти потребують захисту від вчинків дорослих, від їх безвідповідальних та жорстоких рішень.

Наприкінці минулого року Сергій Жадан запропонував Святославу Вакарчуку створити пісню на його вірш, присвячений пам’яті Данила Дідіка, хлопця, який у 2015 році загинув у Харкові внаслідок теракту під час Маршу єдності.  Сергій Жадан: «Для мене це дуже приватна пісня.

Попри те, що в ній йдеться про речі, які стосуються нас усіх. Надто щемкою є тема дітей, які мусять робити вибір, які прикривають собою дорослих, які, проростаючи в небо, фактично це небо над нами тримають.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA