Иран Іран жінки протести жінок права жінок Иран Іран

Іранських жінок каратимуть за порушення ісламського дрес-коду

Сейчас читают: 456
womo.ua

Жінки, які порушують ісламський дрес-код, будуть покарані, заявив голова судової влади Ірану Голамхосейн Мохсені Еджеї. Про це повідомляє Reuters із посиланням на іранське інформаційне агентство IRNA. Читайте також: В Ірані масово труять школярок, щоб закрити школи для дівчат: батьки вийшли на протести Також він заявив, що за допомогою судової та виконавчої влади всіма доступними засобами буде боротися з людьми, які «співпрацюють з ворогом і вчиняють цей гріх, який завдає шкоди громадському порядку». Читайте також: Крістен Стюарт вийшла на протест проти іранського режиму Нагадаємо, у вересні 2022 року в Ірані розпочалися протести внаслідок смерті 22-річної Махси Аміні.

Її затримала «поліція моралі» Ісламської республіки за нібито неправильне носіння хіджаба. Перебуваючи під вартою, дівчина впала в кому, а за три дні померла в лікарні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA