душа Нео відпочинок

Лавандовий релакс-парк: де можна відпочити та зробити гарні фото для Instagram

Сейчас читают: 679
hochu.ua

Це сповнене сили та гармонії природи місце відкриє свої двері для відвідувачів вже в липні. Простір “Порадіва” буквально створений, щоб дарувати спокій та відновлення енергії за допомогою цілющих властивостей лаванди.

Читати також Бюджетний відпочинок в Україні влітку: де можна відновити сили не за всі гроші Крім неймовірних фото на лавандовому полі, гостям також пропонуватимуть різноманітні релакс-активності для відпочинку душею та тілом: концерти та стендапи, йогу, флай-йогу, медитації, цвяхостояння, арттерапію, крафтові майстер-класи, боксінг-терапію та багато іншого.

Також на території працюватиме кафе з лавандовим меню та крамничка з продукцією власного виробництва. До речі, для гостей, які приїдуть до парку у день відкриття, виступатиме гурт «Циферблат», а через тиждень - співачка KOLA.

Читати також Які країни біля моря обирають українки для відпочинку з дітьми (ПЕРЕЛІК) Також раніше ми розповідали про готелі для дорослих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA