М1

Instagram VS TikTok: на М1 стартують одразу два “соцмережні” проєкти

М1
Сейчас читают: 365
liza.ua

Головний музичний телеканал країни М1 запускає хіт-паради “Instagram Chart” і “TopTikTok”. Вони точно отримають “лайки” від тих, хто слідкує за життям улюблених зірок у соціальних мережах і не уявляє свого життя без трендів, свіжих челенджів і модних рухів.

Новинка цього телесезону “TopTikTok” — це підбірка найяскравіших і найпопулярніших відео соцмережі, яка, здається, підкорила майже кожного.

Ведучою хіт-параду стала “дівчина-запальничка” Міла Єрємєєва:“ТікТок встиг стати невід’ємною частиною життя, як не дивно.

Навіть я спочатку була скептично налаштована на подібний контент, потім втягнулася: ми з командою постійно відстежуємо нове та часом випробовуємо все на собі!”.“Instagram Chart”, який вже встиг завоювати власну аудиторію, повертається на ТБ із незмінною ведучою Машею Виноградовою:“Мені здається, що я проводжу в Instagram небагато часу… Проте мій телефон, судячи з його сповіщень, дещо іншої думки!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA