New York місто Херсон Нео New York місто Херсон

Виробництво під час війни: Як дизайнерка Олена Гуранда в Мукачевому почала з чистого аркуша

Сейчас читают: 167
womo.ua

Український бренд GURANDA був заснований у 2015 році. Носить Будинок моди ім’я своєї засновниці – дизайнерки Олени Гуранди. Плідно працюючи у Херсоні, Олена швидко рухалась до своєї мети створення міжнародного бренду, обираючи для кампейнів та лукбуків моделей зі світовим ім’ям — Алла Костромічову та Аліну Байкову.

Здавалося, після того, як колекції GURANDA були тепло зустрінуті на NEW YORK FW та PARIS FW, ніщо не могло зупинити розвиток бренду.

Але 24 лютого 2022 року до Херсона увійшли загарбники. Два місяці в осаді були пеклом Спочатку здавалось, що окупація триватиме недовго.

Але після двох місяців в осаді дизайнерка зрозуміла, що краще з міста виїхати. У Мукачевому бренд почав з чистого аркуша. Виробництво налагодити у перші місяці було дуже складно: виникли труднощі з постачанням тканин та матеріалів, оскільки основні постачальники повністю припинили роботу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA