місто Київ жінки подорожі місто Київ

«Тільки для жінок»: BlaBlaCar оновив і розширив спеціальну функцію автоподорожей задля безпеки й комфорту

Сейчас читают: 428
womo.ua

21 травня 2024, Київ-BlaBlaCar оновив функцію “Тільки для жінок. Найбільший маркетплейс для автомобільнихподорожей зробив її зручнішою та доступнішою для користувачок.

Що являє собою «жіноча функція»? Вона дає змогу жінкам за бажанням подорожувати лише з іншими жінками. Ця опція робить користування платформою для жінок більш гнучким та комфортним, створюючи додатковий рівень надійності. “Тільки для жінок” існує на BlaBlaCar з початку його роботи в Україні.

Що змінилося після оновлення? Публікувати поїздку “Тільки для жінок” стало простіше, адже водійки тепер можуть активувати цю опцію безпосередньо під час створення поїздки.

Раніше це можна було зробити тільки в додаткових налаштуваннях вже після публікації поїздки. Поїздки “Тільки для жінок” тепер відображаються в загальній стрічці.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Что делать, если средство для мытья посуды плохо мылится: налейте в бутылку немного этого напитка - дешевый гель превратится в суперсредство lifehelper.one /1 неделю назад
belnovosti.by
Что делать, если средство для мытья посуды плохо мылится: налейте в бутылку немного этого напитка - дешевый гель превратится в суперсредство belnovosti.by /1 неделю назад
womo.ua
«Тільки сміливі мають щастя». На харківському напрямку загинула журналістка й парамедикиня Ірина Цибух womo.ua /2 недели назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA