Олена Зеленська місто Київ робота благодійність кар'єра проєкт благодійний проєкт Олена Зеленська місто Київ

Тиждень дорослого стажера: «Життєлюб» шукає переселенців та киян старшого віку для українських компаній

Сейчас читают: 557
womo.ua

Фонд «Життєлюб» шукає людей віком 50+ років для участі у проєкті «Тиждень дорослого стажера». Про це повідомив фонд «Життєлюб», опублікувавши форму анкети.

Цього року вперше проєкт буде присвячений допомозі у працевлаштуванні не лише киян старшого віку, а й новеньких киян — так у фонді називають переселенців. Читайте також: Перша леді Олена Зеленська закликає піклуватися про своє ментальне здоров’я: деталі Кого запрошує «Життєлюб»: людей віком 50+ років, що фізично перебувають у Києві. Читайте також: Науці потрібні жінки: до 25-річчя L’Oréal-UNESCO оголосили про програму для жінок-науковиць Як проходитиме «Тиждень дорослого стажера»: це буде тижневе або двотижневе стажування в українських компаніях. Читайте також: 50 найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes Натепер свою участь у «Тижні дорослого стажера» підтвердили вже майже 20 компаній.

Вони чекають на дорослих стажерів на позиції викладача англійської мови, маркетолога, адвоката, HR-менеджера, адміністратора, хостес, бармена, менеджера з продажів, страхового агента, офіс-менеджера, продавця в зоомагазин, SMMника та інших.

The post Тиждень дорослого стажера: «Життєлюб» шукає переселенців та киян старшого віку для українських компаній appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA