трейлер фільми українське кіно кіно кінопремія

«Золота дзиґа»-2023: названо всіх лауреатів Національної кінопремії

Сейчас читают: 989
womo.ua

Українська кіноакадемія оголосила всіх переможців Шостої національної премії «Золота Дзиґа». Про це повідомила Українська кіноакадемія у Facebook.

Зазначається, що номінантами кінопремії стали 55 фільмів: 10 повнометражних ігрових, 11 документальних, 22 короткометражних, вісім анімаційних фільмів та чотири серіали. Читайте також: «Золота дзиґа»-2023: найкращим документальним фільмом визнали «Цей дощ ніколи не скінчиться» Аліни Горлової Перемогу в номінації «Найкращий фільм» здобула стрічка «Стоп-Земля» — продюсери Віталій Шереметьєв, Ольга Бесхмельниціна, Наталія Лібет, Віка Хоменко та режисерка Катерина Горностай. Читайте також: З плакатами про Україну: команда фільму «Назавжди-назавжди» провела акцію на Венеційському кінофестивалі: фото «Золота Дзиґа»-2023: номінації та переможці  За найкращу режисерську роботу (ім.

Ю. Г. Іллєнка) — Катерина Горностай. За найкращий сценарій — Катерина Горностай. За найкращу чоловічу роль другого плану — Олександр Іванов.

За найкращий монтаж — Нікон Романченко та Катерина Горностай. За найкращу музику — Мар’яна Клочко. За найкращу пісню — композиція «Прийди / Come» (авторка та виконавиця Марʼяна Клочко).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA