«Хрест героїв». У Вишгороді відкрили дзеркальний меморіал із тисячами вогників

Сейчас читают: 168
womo.ua

“Хрест Героїв” присвячений усім воїнам, що віддали свої життя за Україну, а також тим, хто і надалі продовжує боротьбу за перемогу.

Про це повідомляє Міністерство культури. Автором проєкту стала студія світлового дизайнера Expolight Миколи Каблуки. За основу інсталяції спеціалісти обрали форму козацького хреста, який видворили у трьох напрямках – у мощенні та інверсії в просторі.

Фото: facebook.com/MykolaKabluka Читайте також: В Ірпені встановили скульптуру японського митця Йошио Ягі Меморіал є не зовсім звичним у тому сенсі, що споглядач може не тільки роздивлятися його ззовні, а й потрапити в середину, де можна почути різні звуки.

Це шелест листя і плескіт струмків, шум моря та шурхіт степу. Аудіосупровід також можна прослухати в презентації на сайті. Фото: facebook.com/MykolaKabluka «Хрест героїв» було зведено приватним коштом без залучення державного фінансування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA